Bachbloesems zijn energetische extracten van wilde bloesems en planten die helend werken. Bachbloesems kunnen helpen bij psychosomatische klachten. Dit zijn klachten die niet fysisch van aard zijn: bijvoorbeeld stress, neerslachtigheid, angsten, onzekerheid en zo meer. Dit zijn klachten die afhankelijk zijn van jouw mentaal of geestelijk welzijn. Als deze klachten aanhouden kunnen ze op termijn wel fysieke klachten genereren. Iemand die bijvoorbeeld lange tijd innerlijke spanningen ervaart kan problemen ervaren met inslapen of zal er op een andere manier uiting aan geven, door bijvoorbeeld nagelbijten of een vlucht te nemen in alcohol of een drang naar zoetigheid.

Bachbloesems zorgen ervoor dat je je meer bewust wordt, en helpen je je energie te richten op een positieve manier van denken. Dit zal ervoor zorgen dat je van het negatieve element dat je parten speelt, kan evolueren naar de positieve equivalent. Zo zal je als je last hebt van depressieve gevoelens nier langer alles zwart zien, maar ook opnieuw het positieve zien in de kleine dingen. Of als je telkens twijfelt aan je eigen intuïtie, zal je leren meer te vertrouwen op je innerlijke stem. Je komt algemeen opnieuw in balans en wordt daardoor sterker als persoon.

Bachbloesems, ontdekt door Dr. Edward Bach

Bachbloesems werden ontdekt door de Engelse arts Dr. Edward Bach in de jaren 30 van de vorige eeuw. Dr. Bach hanteerde het motto van eenvoud en ging er van uit dat elke mens toegang moest hebben tot zelfheling. Hij verliet het pad van de klassieke geneeskunde en legde zich in zijn latere jaren volledig toe op het uitzoeken van de helende krachten van planten en bloesems. Hij boekte grote successen in zijn praktijk en gaf zijn kennis door aan zijn opvolgers.

100% veilig

wat zijn bachbloesemsEen groot voordeel van Bachbloesems is dat deze geen stoffen bevatten die giftig zijn voor mens of dier, ze zijn met andere woorden 100% veilig! Je kan nooit overdoseren, er zijn geen bijwerkingen en je kan er niet verslaafd aan geraken. Ze kunnen daarom ook zonder probleem door zwangere vrouwen, babies en kleine kinderen gebruikt worden.

Ondertussen zijn de helende effecten van Bachbloesems wereldwijd gekend. Ze worden gebruikt voor mensen, maar ook voor dieren: honden, katten, paarden, konijnen, vogels, noem maar op. De meest gekende Bachbloesem ‘Bach Rescue’  – voor bij acute stress, angst, pijn of zorgen – behoort bij veel mensen reeds standaard tot de huisapotheek. Je kan deze onder andere kopen bij de apotheek, maar ook online wordt de Bach Rescue bij tal van winkels aangeboden.

Wat zijn Bachbloesems?

Hoe gebruik je Bachbloesems?