Wie is Tom Vermeersch?

Mijn naam is Tom Vermeersch en ik kwam ter wereld in 1965. Als kind was ik gefascineerd door het menselijk gedrag. Dit was de aanleiding om psychologie te studeren. Daarnaast boeide me ook het fysieke aspect van de mens en ben ik daarom Chinese geneeskunde gaan studeren. Naast de Chinsese geneeskunde heb ik me ook bekwaamd in Westerse geneeswijzen zoals fytotherapie, aromatherapie, kinesiologie, reflexologie en uiteraard ook Bachbloesemtherapie, om daarna te kunnen werken als Bachbloesemtherapeut.

Bachbloesemtherapeut

Door de jaren heen ben ik me meer en meer gaan specialiseren in Bachbloesemtherapie. Ondertussen heb ik al meer dan 30 jaar ervaring met Bachbloesems, gaf ik zelf lang les en heb ik enkele publicaties geschreven over Bachbloesems.

Door mijn jarenlange ervaring kan ik mensen heel effectief en persoonlijk helpen met een op maat gemaakte Bachbloesemmix. Deze aanpak geniet mijn voorkeur omdat ik op deze wijze rekening kan houden met de klacht maar ook met het karakter van de persoon.

Daarnaast bied ik standaardmixen aan die meer algemeen werken. Deze heb ik zelf samengesteld op basis van mijn jaren ervaring en zijn uniek. Het verlaagt de drempel voor mensen om eens Bachbloesems te proberen in plaats van meteen over hun problemen te moeten praten.

Sinds een aantal jaren bied ik mijn diensten aan via mijn website. Mijn website is een anoniem kanaal waar je vrijblijvend en gratis mijn advies kan inwinnen.

Bachbloesemtherapeut Tom & familieDe vraag om hulp is dusdanig gegroeid dat ik mijn zoon Simon en mijn dochter Karen opgeleid heb om me te helpen bij het bereiden van de Bachbloesem samenstellingen. Karen volgt momenteel ook een opleiding om later als Bachbloesemtherapeut aan de slag te gaan.

Op die manier zal de 30 jaar ervaring niet verloren gaan en is er een goede opvolging verzekerd.

Samen met mijn vrouw heb ik 3 kinderen waarvan ons jongste dochter op 14-jarige leeftijd overleden is aan hersenkanker. Ook hou ik van dieren en hebben we een Golden Retriever ‘Loulou’ waar ik regelmatig mee ga wandelen in de natuur.

Naast het wandelen hou ik mijn fysieke conditie op peil met volleybal. Verder heb ik interesse in spiritualiteit en mediteer ik regelmatig. Zo probeer ik mijn fysieke en mentale conditie te verzorgen zodat ik me 100% ten dienste kan stellen van mijn klanten.

Ga naar mijn webshop “Bachbloesem advies

  • Gratis verzending
  • Persoonlijke & kant en klare mixen
  • Zowel voor mens als dier