Project Description

Bachbloesems Wild Oat zijn bijzonder geschikt voor mensen die met hun creatieve mogelijkheden geen blijf weten. Sommige mensen hebben heel wat potentieel in zich. Maar net omdat zij over zoveel talenten beschikken, komen zij er maar niet uit welk van die talenten zij zouden gaan ontwikkelen. Ze blijven als het ware maar rondjes maken op een rond punt, zonder één van de mogelijke afritten te nemen.

Dit zijn de mensen die ontzettend veel beroepen gehad hebben. Niettegenstaande zij telkens positief geëvalueerd werden bij hun beroep, blijven ze toch nooit lang op een post. Zij hebben namelijk de mogelijkheid om ook nog andere posten te bekleden, die hen aantrekkelijk lijken. Derden gaan zich helaas maar al te vlug met deze mensen bemoeien. Niet zelden zullen zij eens uitstippelen wat je moet doen. Het gevolg is dat heel wat mogelijkheden op die manier verloren gaan. Want onder druk van de omgeving blijft men vaak langer dan men zelf zou willen in een bepaalde richting. En dat terwijl men maar al te goed weet dat men ook nog over andere mogelijkheden beschikt.

Met behulp van Bachbloesem Wild Oat ga je zelf ook meer meegaan met de gedachte dat je toch eens een keuze moet maken en dat je jezelf toch eens ergens moet gaan nestelen. Je zal door deze bloesemremedie uiteraard niet je ambities verliezen, maar je gaat jezelf beter voelen in de keuze die je maakt. En ondertussen leer je beseffen dat je andere talenten nog heel erg bruikbaar zijn in andere omstandigheden.