Project Description

De Bachbloesem White Chestnut is heel geschikt voor iemand die vaak last heeft van steeds terugkerende, ongewenste gedachten.  Ook als je constant loopt te piekeren en je bent niet in staat om deze vervelende gedachten te bannen of even opzij te zetten, is White Chestnut een uitkomst. Zeker op momenten dat je moeilijkheden hebt om je gedachten in het hier en nu te houden. Mensen die hier last van hebben kunnen zich vaak moeilijk concentreren.

Vaak komen deze malende gedachten ook vlak voor slaaptijd. Dit zorgt ervoor dat men moeilijk kan inslapen, wat op zijn beurt weer kan zorgen voor lichamelijke klachten door een lang durend slaaptekort.

De Bachbloesem White Chestnut zorgt voor gemoedsrust en een heldere geest, zo kan je weer vervolgstappen zetten naar volledig herstel van je emotionele gemoedstoestand. Je voelt je uitgerust, je kan je concentreren en je bent in staat de juiste beslissingen te nemen. Je zal de ongewenste gedachten beter onder controle kunnen houden en die controle kunnen gebruiken om een oplossing te zoeken voor de problemen die steeds door je hoofd speelden.