Project Description

Er zijn mensen die het niet kunnen hebben dat anderen zich komen bemoeien met wat men aan het doen is of met welke plannen men heeft. Heel vaak geven deze mensen de indruk onaantastbaar te zijn. Het lijkt wel alsof zij op anderen neerkijken. Populair zijn speelt voor deze mensen geen enkele rol. Men gedraagt zich zelfs zo onbereikbaar dat men overkomt als arrogant en/of verwaand. Je laat niet toe dat anderen tot jou doordringen, want dit zou schadelijk zijn voor jouw imago.

Mensen die zo door het leven gaan, zijn uiteraard niet meteen fuifnummers die men op feestjes terugvindt. Integendeel, deze mensen zijn vaak alleen. Enerzijds vinden zij dit alleen zijn heel interessant, want wat anderen te vertellen hebben gaat jou geen barst aan. Maar anderzijds kan dit alleen zijn ook een sfeer van eenzaamheid doen ontstaan.

De Bachbloesem Water Violet is een ideale bloesemremedie om mensen met deze problematiek te helpen. Alleen… hoe krijg je deze mensen zo ver om deze bloesems te proberen. Je kan niet verwachten dat zij met jouw voorstellen rekening gaan houden. Pas wanneer mensen aanvoelen dat hun levensstijl hoog boven de andere mensen niet tot geluk drijft, is men bereid om Bachbloesem Water Violet te proberen. Maar eens men dit probeert, zal men meteen ervaren hoe heilzaam dit is. Men wordt veel zachtmoediger en het voortdurend pareren van meningen van anderen behoort tot het verleden. Zonder je eigen waarden en mening te verloochenen ga je vanaf nu in dialoog gaan met andere mensen rond hun visie. En meteen merk je hoe verrijkend dit kan zijn.