Project Description

De Bachbloesem Walnoot is specifiek geschikt voor mensen die zich niet kunnen los maken. Wat betekent dit? Als mensen in hun leven een belangrijke stap willen zetten, dan zijn er vaak tal van banden die hen belemmeren bij het nemen van die beslissing. Oude relaties, tradities, familiegewoontes zijn allemaal factoren die iemand er van weerhouden om het roer om te gooien. Vaak ziet men dat mensen allerlei stappen zetten om iets nieuws te beginnen, maar van zodra de definitieve stap moet gezet worden, krijgt men het moeilijk. Zeker als de omgeving zich gaat verzetten tegen wat men wil veranderen, is de kans heel groot dat de verandering niet zal doorgaan. Ook al weet je zelf goed wat je zou willen, toch zorgen de stress en onzekerheid er voor dat je de uiteindelijke stap niet kan nemen. Belangrijke veranderingen die men ondergaat in het leven, kan men heel ruim zien. Dat kan bijvoorbeeld over de puberteit gaan, maar net zo goed kan het over het verhuizen naar een ander land gaan, het veranderen van werk of partner maar ook het veranderen van geloof.

Als men de Bachbloesem walnoot neemt, dan voelt men zich een pak zelfzekerder, wat er toe leidt dat men bij zijn voornemens gaat blijven. Wat ook commentaren van buitenaf zijn, je gaat af op wat je wilt bereiken. Je maakt je dus eigenlijk los van oude banden die jou belemmeren om als een gelukkig mens te functioneren. Nieuwe uitdagingen boezemen je geen schrik meer in, integendeel, je gaat er met het volste vertrouwen tegenaan.

Deze bloesemremedie is niet alleen heel functioneel om zich los te maken van tradities, maar kan ook goed gebruikt worden als ondersteuning voor mensen die willen stoppen met roken of van één of andere verslaving proberen verlost te geraken.