Project Description

De Bachbloesem Star of Bethlehem, ook vogelmelk genoemd, is de remedie tegen elke vorm van shock en is de sterkste bloesem van de Bachbloesem rescue remedie. Het maakt niet uit of deze shock een minuut geleden ontstaan is of dat het een oud trauma is. Het kan ontstaan zijn tijdens de geboorte of ergens anders in de jeugd. De Bachbloesem Star of Bethlehem neutraliseert de shock waardoor het interne genezingsproces op gang kan komen.

Bij nood aan de Bachbloesem Star of Bethlehem heb je moeite met het verwerken van slechte ervaringen. Ze laten je niet los en blijven je leven negatief beheersen. Star of Bethlehem is ook een geestelijke pijnstiller als je ontroostbaar bent.

Wanneer je de Bachbloesem Star of Bethlehem inneemt merk je snel het verschil: krachtig herstel, innerlijke vitaliteit, geestelijke klaarheid. Deze Bachbloesem kan ook gebruikt worden bij kinderen. Deze bloesem is een echte trooster en kan gegeven worden aan verdrietige kinderen. Ook baby’s die erg geleden hebben onder de bevalling en daardoor onrustig zijn kunnen baat hebben bij de Bachbloesem Star of Bethlehem.

Niet alleen de mens, maar ook dieren kunnen gebruik maken van de Bachbloesem Star of Bethlehem. Denk maar aan dieren die een trauma meegemaakt hebben: verwaarlozing, mishandeling, het lang verblijven in een asiel en zo vereenzamen, … Onverwerkte trauma’s kunnen emotionele blokkades veroorzaken waardoor het dier zich zal afsluiten. Door deze bloesem in te nemen zal het dier het trauma een plaats kunnen geven en zal het zich meer kunnen openstellen voor een nieuwe omgeving of situatie.