Project Description

Zou ik of zou ik niet? Dat is de vraag die de eeuwige twijfelaar zich stelt. Kiezen is zowat het lastigste wat je aan twijfelaars kan vragen. Zij willen wel het ene, maar eigenlijk ook het andere. En kiezen zij voor het ene, dan denken ze al vlug dat ze beter het andere hadden gekozen. Over één zaak hoeven deze mensen niet te twijfelen: Bachbloesem Scleranthus kan hen helpen, zoveel is zeker.

Voor wie is deze bloesemremedie geschikt? Alle personen die steeds moeite hebben om een keuze te maken. Deze moeilijkheden veroorzaken bij deze mensen ook stemmingswisselingen. Overigens zijn de twijfels doorgaans zo groot dat men, eens men na lang wikken en wegen toch een beslissing heeft genomen, moeite heeft met de gemaakte keuze. Vooral omtrent ernstige beslissingen kan deze twijfel enorm hinderlijk zijn. Zo is het maken van een studiekeuze, de keuze van een partner, de keuze voor een job een ware hel voor deze mensen.

Typische kenmerken voor mensen die heel sterk twijfelen zijn ook nog:

  • problemen met concentratie,
  • begonnen karweien worden niet afgewerkt,
  • gesprekken voeren die van de hak op de tak springen,

Op fysiek vlak zorgt de twijfel er voor dat men zich innerlijk rusteloos voelt. Ook treden er vaak evenwichtsstoornissen op en het is opvallend dat deze mensen een wisselende lichaamstemperatuur hebben.

Met Bachbloesem Scleranthus vergroot het concentratievermogen en wordt men stabieler. Dit uit zich in het feit dat men gemakkelijker besluiten kan trekken. Ook blijf je bij een gemaakte keuze. Dit alles zorgt er voor dat de omgeving jou meer als een zelfzeker persoon gaat beschouwen.