Project Description

De Bachbloesem Olive wordt vooral wanneer men last heeft van een mentale of fysieke uitputting. Deze uitputting gaat zo erg op het dagelijkse leven gaan inwerken dat er vaak extra negatieve symptomen gaan optreden. Ook ondervindt men negatieve ervaringen in de sociale leefomgeving.

Mensen die de bloesem Olive goed kunnen gebruiken, ondervinden vaak symptomen die heel dicht aanleunen bij die van een depressie. Een van deze symptomen is een somber gevoel. Doordat deze personen vaak fysiek en mentaal uitgeput zijn, gaat het leven er voor hen vaak saai uitzien. Hierdoor gaat men naar niets nog uitkijken en geen plezier meer vinden in het leven. Zelfs de kleinste gebeurtenissen kunnen deze negatieve spiraal gaan veroorzaken. Zo kan een lange periode van stress bij bijvoorbeeld verhuizen of werk deze personen gaan uitputten.

De Bachbloesem Olive zal opnieuw energie geven. Deze energie is nodig om het lichaam opnieuw te revitaliseren en op opnieuw normaal te kunnen functioneren in je dagelijks leven. Door die nieuwe energie, die geleverd word door de Bachbloesem Olive, krijgt men weer interesse in de omgeving; dit zowel op sociaal als werkvlak.