Project Description

De Bachbloesem Oak wordt vooral gebruikt bij personen die hun eigen grenzen niet kennen en hierdoor overspannen geraken. Een praktisch voorbeeld hiervan is een moeder die veel werkt, ook nog eens voor de kinderen zorgt en nooit tijd voor zichzelf heeft. Hierdoor geraakt ze overspannen, voelt ze zich nooit meer op haar gemak en kan ze de druk bijna niet meer aan. Dit is maar één van de vele situaties waar er gebruik kan worden gemaakt van de Bachbloesem Oak.

Personen die voordeel kunnen halen uit de Bachbloesem Oak negeren ook vaak hun eigen lichaam. Wanneer men moe is of ziek zal men toch blijven doorwerken, totdat het lichaam niet meer kan volgen en men ernstig ziek wordt door maanden van constante stress. Wanneer het voor hen niet meer mogelijk is te werken, zal men zich meestal nog slechter gaan voelen omdat men dit ziet als het niet vervolledigen van een verantwoordelijkheid.

Niets is natuurlijk minder waar! De Bachbloesem Oak helpt deze personen om terug wat meer aan jezelf te denken. Zo zal deze bloesem ervoor zorgen dat je niet langer je eigen grenzen gaat overtreden.

Bachbloesem Oak zal vooral helpen om opnieuw te ontspannen en zal toch dat tikkeltje extra geven zoals meer uithoudingsvermogen en energie.