Project Description

Wie de berichtgeving volgt, moet al uit stevig hout gesneden zijn om er niet depressief bij te worden. Als je alle rampen, oorlogen, aanslagen en misdaden op een rijtje zet, dan ziet het er allemaal niet erg hoopvol uit. Somberheid lijkt wel de rode draad doorheen het nieuws van elke dag. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat nooit eerder zoveel mensen met een zwaar gemoed door het leven gaan. Het aantal mensen dat het begin van de dag beschouwt als de start van de beklimming van de Mont Ventoux is niet te overzien.

Heel veel mensen voelen zich bedroefd door wat in de onmiddellijke of iets ruimere omgeving gebeurt. De draagkracht wordt dermate op de proef gesteld dat men het vaak niet meer ziet zitten. Niet zelden haakt men dan af en verliest men de interesse in alles. Door dit zware gemoed ontstaan ook fysieke klachten zoals slapeloosheid, hoofdpijn en trage stoelgang. Het is vooral voor deze mensen dat Bachbloesem Mustard een welkome hulp kan vormen.

Door het gebruik van deze bloesemremedie krijgt men het gevoel dat alles beter gaat. Je leert meer relativeren en achter de donkere nieuwsberichten ga je ook de zonnige kanten van het leven ontdekken. Je voelt je meer opgewekt en je gaat zelfs vrolijk worden.

Betekent dit dan dat men de kop in het zand gaat steken voor negatieve zaken? Helemaal niet. Bachbloesems zijn er niet op gericht om zaken te onderdrukken. Zij gaan integendeel negatieve gevoelens ombuigen naar de positieve tegenpool. Zo buigt Bachbloesem Mustard somberheid en neerslachtigheid om naar opgewektheid en vrolijkheid. Omdat men zich beter in zijn vel voelt, gaan uiteraard ook de fysieke klachten verdwijnen.