Project Description

De Bachbloesem Larch is een echte redder in nood voor personen die een tekort hebben aan zelfvertrouwen. Vele mensen hebben last van dit fenomeen. Meestal komt dit door een gebeurtenis in hun leven, of doordat men niet tevreden is met zichzelf.

De symptomen die uit een gebrek aan zelfvertrouwen voortkomen klinken vele mensen waarschijnlijk bekend in de oren. Enkele emotionele verstoringen die bij deze mensen voortkomen zijn onder andere: geen geloof in eigen capaciteiten, minderwaardigheidsgevoel, bewondering voor succesvolle mensen, nutteloos gevoel, geen erkenning van eigen kwaliteiten, het niet aannemen van nieuwe uitdagingen die je eigenlijk wel aankan en nog zoveel meer.

Ook kinderen kunnen baat hebben met het gebruik van de Bachbloesem Larch. Wanneer het zelfvertrouwen word beschadigd tijdens de kindertijd, kan dit vanzelfsprekend zware gevolgen hebben voor de toekomst van je kind. Meestal word het zelfvertrouwen bij deze kinderen beschadigd door handelingen van de ouders, die zelf worstelen met een gebrek aan zelfvertrouwen.

De Bachbloesem Larch gaat vooral inwerken op het zelfvertrouwen. Zo gaat het vertrouwen in jezelf hersteld worden en alle negatieve emotionele symptomen die bij een gebrek aan zelfvertrouwen horen zullen worden aangepakt. Men gaat al snel opnieuw meer vertrouwen krijgen in hun eigen capaciteiten en dus ook nieuwe uitdagingen aangaan. Deze schijnbare kleine wijzigingen kan een groot aantal positieve effecten hebben op het leven van deze personen. Zo kunnen prestaties op het werk of school verbeteren. Verder leert men om te gaan met tegenslag en zal men minder ontmoedigd geraken wanneer iets niet meteen lukt.