Project Description

Voel je dat die ene spreekwoordelijke druppel heel nabij is? Je kreeg de ene opdracht na de andere, er werd veel meer van jou verwacht dan wat je aan kan, en tijd nemen voor jezelf heb je de voorbije periode niet gehad. Dan is de kans groot dat je vat vol is en dat dit zou kunnen gaan overlopen.

Iedereen maakte vast en zeker al eens mee dat men zodanig was uitgeput dat je geen enkele vorm van kritiek nog juist kon plaatsen. Door vermoeidheid en omwille van het feit dat je heel wat van je energie stak in allerlei zaken, loop je op de toppen van je tenen. Vooral mensen met een groot verantwoordelijkheidsbesef maken zulke zaken wel eens mee. Dit soort mensen zal een aangenomen opdracht in de perfectie willen uitvoeren, want anders zou men zich daar toch niet goed bij voelen. Maar als de boog teveel gespannen heeft gestaan, is het tijd om in te grijpen.

Bachbloesem Elm is een uitstekende hulp op dat vlak. Men gaat door het gebruik van deze Bachbloesem beter relativeren. Je gaat inzien dat je mogelijkheden beperkt zijn. En ook ga je door het gebruik van deze Bachbloesem vlugger neen durven zeggen tegen nieuwe opdrachten die men jou probeert te geven.

Dat Bachbloesems compleet veilig zijn om te gebruiken, is ondertussen genoegzaam bekend. Om die reden kan men ook aan kinderen Bachbloesems toedienen. Sommige kinderen willen bijvoorbeeld koste wat het kost altijd als een primus zijn op school. Zij leggen de lat dan zodanig hoog voor zichzelf dat ze er op lange duur aan ten onder gaan. Ook voor die kinderen is de Bachbloesem Elm een aanrader.