Project Description

Ben jij iemand die vaak verstrooid is? Ben je er niet altijd met je gedachten bij? Moeten andere mensen jou er vaak aan herinneren dat ze jou iets vertelden en dat je het niet hoorde. Dan moet je eens overwegen om Bachbloesem Clematis te gebruiken. Die is uitermate geschikt voor mensen die er niet altijd met hun gedachten bij zijn. Mensen die Bachbloesem Clematis nodig hebben zijn mensen met veel fantasie. Op zich is hier niets mis mee natuurlijk, maar in sommige situaties kan het behoorlijk hinderlijk zijn als men er niet altijd met volle aandacht bij is. Denk maar aan het verkeer. Of ook in werksituaties is dit niet altijd positief. En ook in het familiale leven kan het voor de omgeving behoorlijk enerverend zijn als het lijkt alsof men tegen een muur praat.

Er is niet alleen het verstrooid zijn. Je kan er donder op zeggen dat deze mensen heel veel dingen verliezen en vergeten. Waar hebben ze hun sleutels nu weer gelaten? Oeps, die afspraak zijn ze helemaal uit het oog verloren. En ligt die bril nu alweer? Aan het kookfornuis komt het zeker wel eens voor dat één andere kookpot vergeten werd, met een zwarte brij tot gevolg.

Ga je Bachbloesem Clematis gebruiken, dan lijkt het alsof je op een zachte manier opnieuw met de voeten op de grond komt. Je gaat je veel bewuster gedragen, zonder echter het aangename en het creatieve van een fantasierijk leven te moeten missen. Op school verbeteren de resultaten, je werkt een pak geconcentreerder en in het verkeer hoeft men niet meer zo vaak naar jout te claxonneren.  Ook zal je heel wat minder spullen vergeten en verliezen.