Project Description

Mensen met een grote dosis zelfmedelijden kunnen baat hebben bij de Bachbloesem Chicory. Dit uit zich in het constant aandacht vragen van hun sociale leefomgeving. Natuurlijk legt dit heel wat druk op hun omgeving, waardoor hier vaak problemen optreden. Men heeft constant mensen om zich heen nodig, die ook de aandacht vestigen op deze persoon. Men haat het dan ook om alleen te zijn.

Daarnaast is een persoon die gebaat is bij de Bachbloesem Chicory vaak ook erg dominant. Dit niet alleen tegenover familie of vrienden, maar ook op het werk. Men eist dat alles volgens hun regels verloopt en kan het niet aanvaarden als iemand daarop tegenspreekt. Men neemt elke vorm van kritiek dan ook uiterst persoonlijk.

De Bachbloesem Chicory zal ervoor zorgen dat men niet langer altijd in het middelpunt van de belangstelling wil staan. Men zal minder veeleisend zijn tegenover de omgeving, wat een positieve invloed zal hebben op familie & vrienden, maar ook op de werkvloer zal dit een aangenamere sfeer creëren.

Een negatieve bekritiserende houding zal door het gebruik van Chicory dus veranderen naar een warme en open houding tegenover de omgeving.