Project Description

Voor diegenen die hun problemen verbergen achter een vrolijk masker is de Bachbloesem Agrimony uiterst geschikt. Mensen die Agrimony kunnen gebruiken zien er altijd vrolijk uit ten opzichte van de buitenwereld. Niets is natuurlijk minder waar, want zij worstelen vaak in hun privéleven met zeer ernstige problemen. Toch verkiezen deze mensen om hun ware gevoelens te verbergen en hebben ze vaak moeite hulp van buitenaf te gaan aanvaarden.

Verder gaan Agrimony personen vaak op zoek naar afwisseling. Men zoekt nieuwe uitdagingen om zo hun problemen te vergeten en om aan de buitenwereld te laten zien dat alles goed met hen gaat. Het gebeurt ook veel dat deze mensen hun zorgen gaan vergeten door te drinken of te roken. Men zoekt constant naar afleidingen om hun problemen te vergeten, soms met heel nare gevolgen.

Voor de buitenwereld sta je bekend als de clown, of diegene die altijd een feestje leuk maakt. Binnenin zijn Agrimony personen heel ongelukkig. Door het gebruik van de Bachbloesem Agrimony kan men zijn of haar problemen delen met mensen die om hen geven. Zo hoeft men de last niet meer alleen te dragen en kan men opnieuw naar behoren functioneren. Door het gebruik van de Bachbloesem Agrimony is men niet langer bang om zich iets kwetsbaarder op te stellen.